Nemzetközi foci

Emre Can Liverpoolban!

A középpályás a Leverkusentől érkezik az Anfieldre.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Emre Can csupán húsz esztendős, ezért komoly szerepe lehet a Liverpool jövőjét illetően. A fiatal játékos a Bayer Leverkusentől érkezik 9,75 millió fontért, derül ki a Sportsmail írásából.
Brendan Rodgersnek ez a második igazolása nyáron, korábban már megszerezte Rickie Lambertet a Southamptontól négy millió fontért.
Ha valaki arra gondolna, hogy a fiatal U21-es válogatott Can nem fog szerephez jutni a 2013/2014-es szezon második helyezett PL csapatában, nagyot téved. Rodgers nagyon szívesen szavaz bizalmat a fiatal játékosoknak, Can pedig jelenleg a Bundesliga egyik legsokoldalúbb tehetsége.
Az átigazoláshoz már mindent elrendezett a két klub, ezt a Bayer Leverkusen jelentette be hivatalos honlapján. A Liverpool ma hajnalban ezt megerősítette és már csak a dokumentumokra kell elhelyezni néhány kézjegyet, hogy teljes legyen az adás-vétel.
A Leverkusen igazgatója, Michael Schade a következőket nyilatkozta a német Bild nevű újsgának: „Egészen tegnapig azt mondtam volna, hogy az Ere átigazolásával kapcsolatban felmerült hírek csak pletykák. De most már megerősíthetem, hogy hivatalos ajánlatot kaptunk a Liverpooltól és nagyon gyorsan szeretnénk pontot tenni az ügy végére.”
Can iránt más csapatok is érdeklődtek, köztük az AC Milan is, azonban a fitala labdarúgó vágya mindig is az volt, hogy a Premier League-ben focizhasson.

Olvasói sztorik