Nemzetközi foci

Gond lehet CR térdével a vb-n

A portugálok az aranylabdás klasszis játéka miatt aggódnak.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon! A Marca értesülései szerint veszélybe kerülhet Cristiano Ronaldo játéka a brazíliai világbajnokságon, miután a portugál stáb orvosi vizsgálatának eredménye aggodalomra ad okot térdszalagjai állapotát illetően.

A spanyol lap úgy értesült, a játékos eredetileg is kisebb izomsérüléssel küzdött, ennek ellenére sem pihentette magát megfelelően és ez most visszaüthet.

Az orvosok szerint az előző idény fizikálisan mindent kivett a labdarúgóból, akinek a térde nem regenerálódik megfelelő ütemben. A portugálok attól tartanak, a világbajnokság jelentette sorozatterhelés hatására akár el is szakadhat a kétszeres aranylabdás térdszalagja.

A problémát ráadásul növeli, hogy jelenlegi izomsérülése miatt még csak pontos diagnózist sem tudtak felállítani a játékos térdszalagjainak állapotáról.

Ronaldót a szezon hajrájában több mérkőzésen is pihentetni kellett, azonban a Bajnokok Ligája lisszaboni fináléjában 120 percet volt kénytelen játszani, miután a Real Madrid csak hosszabbításban tudta legyűrni városi riválisát, az Atléticót.

Olvasói sztorik