Nemzetközi foci

Lampard: fél év a Man.Citynél?

A lassan 36 éves középpályás az "Égszínkékeknél" maradhat játékban New York-i karrierje megkezdése előtt.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Mirror értesülései szerint a Manchester City fél évre szóló szerződést szeretne kötni Frank Lamparddal, a Chelsea veterán középpályásával, aki jövő márciustól Amerikában folytatja karrierjét.

Amint arról beszámoltunk, egybehangzó lapértesülések szerint megszületett az egyezség a 35 éves labdarúgó és a New York City FC között, mely értelmében az angol veterán az MLS-be igazol.

A frissen megalakult csapat azonban csak 2015 márciusában játssza első tétmeccsét a ligában, így Lampard addig klub nélkül maradna. Mivel a New York City a Manchester City testvércsapata, ezért korábban is felröppentek olyan hírek, melyek szerint Lampardot az őszre kölcsönadnák az angol bajnokhoz, hogy így maradjon játékban.

A jelek szerint a Man.City vezetősége nem várná ölbe tett kézzel a lehetőséget, és még a világbajnokság előtt bebiztosítaná a júniusban már 36. életévét betöltő labdarúgó januárig szóló szolgálatait.

Lampard korábban kijelentette, a Chelsea után másik angol élcsapatban már nem akar szerepelni, de lehet a Citynél – ha néhány hónap erejéig is -, de meggyőzik arról, hogy kivételt tegyen.

Olvasói sztorik