Nemzetközi foci

Brutálisan kigyúrta magát a német kapus

Tim Wiese januárban bontott szerződést a Hoffenheimmel, ám azóta sem unatkozik, sőt, már-már rémisztő izomkolosszussá gyúrta magát.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Alig ismerni fel Tim Wiesét, a Werder Bremen és a Hoffenheim korábbi német válogatott kapusát, aki 2014 januárjában hagyott fel az aktív játékkal.

A 32 éves sportoló azonban az elmúlt hónapokat nem tétlenségben töltötte. Brutálisan kigyúrta magát, ma már 118 kilót nyom, izomzatát pedig a legkomolyabb testépítők is megirigyelhetnék.

Wiese korábban nyolc alkalommal a német válogatottban is pályára léphetett, majd 2012 nyarán igazolt a TSG 1899 Hoffenheimhez, ahol azonban nem jöttek be a számításai, így 2014 elején felbontotta a szerződését.

“A netre felkerült képek február végiek, azóta még szélesebb lett a vállam” – kommentálta a Bildnek a róla megjelent fotókat Wiese. “Hamarosan olyan széles leszek, hogyha visszaállok a kapuba, a labda nem fog elférni mellettem” – nevetett tovább.

“Tudatában vagyok, hogy legalább 15 kilót le kéne dolgoznom magamról ahhoz, hogy újra védhessek, de ez nehéz dolog. Másfél éve, hogy nem játszom és kemény munka lenne innen visszatérni.”

“Egy deka zsír nincs most a testemen, mindenem tiszta izom. Elégedett vagyok azzal, amit eddig elértem. Néha hiányzik a futball, de teszem amit jónak látok. Hogy ez tetszik-e másoknak vagy sem, az nem számít” – tette hozzá az egykori labdarúgó.

Szerintetek előnyére változott a korábbi kapus?

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik