Nemzetközi foci

Az Arsenal egyre közelebb Balotellihez

A milánói támadó megszerzésében az új mezszponzor is komoly szerepet vállalhat.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Mirror értesülési szerint az Arsenal közel került ahhoz, hogy megszerezze az AC Milan renitens rosszfiúját, Mario Balotellit. A világbajnokságra készülő, 23 éves támadó viszonya állítólag megromlott a klubvezetéssel, így nyáron új klub után nézhet, Arséne Wenger, a londoniak menedzsere pedig kapva-kapna a lehetőségen.

A francia szakember már 2009-ben felfigyelt az olasz támadóra, aki azonban az Internazionalét elhagyva végül a Manchester Citybe igazolt nem sokkal később.

“Alig tudtam levenni a szemem Balotelliről, nagyon tetszett a játéka. Ahogyan én látom, a világ egyik legjobb labdarúgója lehet belőle” – nyilatkozta Wenger majd öt éve.

Balotelli másfél év alatt 54 bajnokin lépett pályára és 30 gólt szerzett a Milanban, amely 24 millió fontért szerezte meg a Citytől 2013 januárjában.

Az olasz csatár jelenlegi vételára valamivel borsosabb lehet, ám mivel az Arsenalt a következő szezontól az a Puma öltözteti majd, amely a 23 éves labdarúgó egyéni szponzora is, így a német sportszergyártó komoly összeggel járulhat hozzá a transzfer létrejöttéhez.

Olvasói sztorik