Nemzetközi foci

Lovrencsics vereséggel búcsúzott

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Ezúttal a vasárnapi két mérkőzésről számolunk be.

A finn másodosztály hetedik fordulójában Balogh Balázs csapata, az Ilves Tampere hazai pályán 3-3-at játszott a listavezető KTP Kotka ellen. Honfitársunk kezdő volt és végigjátszotta a meccset, együttese a tabella negyedik helyén áll.

A lengyel élvonal utolsó fordulójában a Lech Poznan 2-0-ra kikapott a bajnok Legia Varsó otthonában. Lovrencsics Gergő kezdőként lépett pályára, és az 55. percben cserélték le. Klubja a második helyen végzett a bajnokságban, amely Európa Liga-selejtezőt ér. Az utóbbi hetekben több olyan információ is napvilágot látott, hogy honfitársunk távozik Lengyelországból, és a német Mönchengladbach lesz a következő klubja, így könnyen meglehet, hogy vasárnap este játszotta az utolsó mérkőzését a Lech Poznan színeiben.

Olvasói sztorik