Nemzetközi foci

Lampard megegyezett a New York Cityvel

A rutinos középpályás ingyen érkezik a Manchester City tengerentúli testvércsapatához.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Angol lapértesülések szerint megszületett az egyezség az MLS új csapata, a New York City és Frank Lampard közt, így a 35 éves angol középpályás is helyet kap majd a 2015 tavaszán rajtoló klub keretében.

Lampard a hírek szerint valamivel kevesebb, mint heti 150 ezer fontot tesz majd zsebre az USA-ban, ahol többek között a korábbi BL-győztes David Villa is a csapattársa lehet.

A Daily Mirror úgy értesült, Jason Kreis a New York-iak vezetőedzője és a két sztárjátékos már személyesen is találkozott egymással, és lényegében csak az orvosi vizsgálatok vannak hátra ahhoz, hogy a transzfer hivatalossá váljon.

A 35 éves labdarúgó 13 idényt követően távozik a Stamford Bridge-ről, a Chelsea-ben 648 tétmeccsen összesen 211-szer volt eredményes.

A búcsú azonban egyelőre lehet csak ideiglenes. Mivel a City első tétmeccsére csak jövő márciusban kerül sor, így Lampard vélhetően az őszt kölcsönben tölti majd, hogy ne essen ki a játékból. Könnyen lehet, épp a londoniakhoz kerül majd vissza erre a fél szezonra, ám az sem kizárt, hogy David Villával együtt a Manchester City edzéseit látogathatja majd.

Olvasói sztorik