Nemzetközi foci

A Southampton nem enged

Hiába a Liverpool 25 millió fontos ajánlata, a "Szentek" ennyiért még nem adják csapatkapitányukat.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Daily Express értesülései szerint hiába alkudozik a Liverpool, a Southampton egyelőre nem akar engedni a válogatott középpályás, Adam Lallana árából.

Amint arról beszámoltunk, angol lapértesülések szerint a “Vörösök” hétvégén újabb ajánlatot tettek a “Szentek” középpályásáért, akit ezúttal 25 millió font ellenében próbáltak kivásárolni élő szerződéséből, ám a So’ton vezetősége továbbra is ragaszkodik a 30 milliós eladási árhoz.

A Liverpool idő közben a Barcelonát erősítő Cesc Fabregas felé fordította a figyelmét, a világ- és Európa-bajnok labdarúgó alig 5 millió fonttal kerülne jelen állás szerint többe, mint angol kollégája.

A Southampton azonban nemcsak Lallana eladását illetően kötné az ebet a karóhoz. Másik sztárjuk, a 17 esztendős Luke Shaw eladásából is legalább 30 millió fontot remélnek, így a bekket csábító Manchester United sincs könnyű helyzetben.

Szintén fontos hír a “Szentek” háza tájáról, hogy a Mirror úgy értesült, a holland Ronald Koemant nevezhetik ki a csapat menedzseréül.

Olvasói sztorik