Nemzetközi foci

Khedira készen áll a vb-rajtjára

A német válogatott középpályás hosszú kihagyás után lehet ott Brazíliában.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Sami Khedira nem aggódik.

Ugyan térdsérülése miatt a szezon jelentős részét kihagyta, nem fél a brazíliai világbajnokságtól, és biztos abban, hogy képes lesz csúcsteljesítményt nyújtani a német válogatott színeiben a 27 éves szűrő.

“Teljesen egészséges vagyok, de az igaz, akad még egy-két dolog, amin nem árt dolgoznom” – nyilatkozta a Real Madrid középpályása a sajtónak.

“Az volt a célom, hogy a világbajnokságra rendbe jöjjek és a dolgok szerencsére nagyon jól mentek. Azt hiszem, hogy június 16-ára, mikor az első meccsünket játsszuk, ismét csúcsformában leszek.”

“Hosszú és nehéz út volt ez számomra, de keményen dolgoztam és mindent megtettem azért, hogy ott lehessek a világbajnokságon” – tette hozzá Khedira, aki a Real Madrid színeiben 59 percet játszott az Atlético ellen, hosszabbítás után 4-1-re megnyert Bajnokok Ligája-döntőben.

A középpályás sérült kapustársa, Manuel Neuer állapotáról is ejtett néhány szót.

“Mind abban bízunk, hogy teljesen rendben lesz a világbajnokságra és vállalhatja a játékot. Nagyszerű kapus, aki remek szezont tudhat a háta mögött. Megérdemelné, hogy ott lehessen velünk a pályán Portugália ellen. Ha így lesz, biztos vagyok benne, hogy a legjobbját nyújtja majd” – nyilatkozta Sami Khedira.

Olvasói sztorik