Nemzetközi foci

Kiderült Ronaldo titka

Kiderül miért és kihez ment oda Ronaldo az Atlético Madrid ellen 4-1-re megnyert Bajnokok Ligája-döntő után.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Korábban számos találgatás volt olvasható az interneten, hogy ki is lehetett az a férfi, akihez odament Cristiano Ronaldo. Többen úgy vélték, hogy Ronaldo ex-drogos bátyjáról van szó, azonban kiderült, hogy egy Albert Fantrau nevű férfi volt. Ha hinni lehet a híreknek, akkor egy igen megható történet áll az ölelés mögött.
https://www.youtube.com/watch?v=tGdiWze1uV0
„Köszönetet kell mondanom régi barátomnak, Albert Fantraunak a sikereimért. Fiatalon együtt futballoztunk. Amikor megfigyelők érkeztek a Sportingtól egy meccsünkre, azt mondták nekünk, hogy aki a legtöbb gólt szerzi, azt elviszik az akadémiára. Megnyertük a meccset 3-0-ra. Az elsőt egy szóló után lőttem, a másodikat Albert fejelte, a harmadikon pedig mindenki csak ámult. Albert ziccerben állt a kapussal szemben, én pedig mellette jöttem. Megkerülte a kapust és már csak be kellett volna gurítania az üres kapuba. Ehelyett lepasszolta nekem a labdát. Betaláltam, majd elfogadtam, hogy a Sporting akadémiájára kerüljek. A meccs után megkérdeztem őt, hogy miért? Erre azt válaszolta, hogy azért, mert én jobb vagyok nála.”

Albert pályafutása gyakorlatilag véget ért az ominózus mérkőzés után és most munkanélküli. Ennek ellenére csodás háza és autója van, amit Cristiano Ronaldónak köszönhet.