Nemzetközi foci

Robben: A MU nem opció

Ugyan Van Gaal szívesen látná jövő évi csapatában, a szélső nem akarja követni szövetségi kapitányát.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Ugyan szent meggyőződése, hogy a Manchester United jól járt Louis van Gaal kinevezésével, Arjen Robbennek esze ágában sincs csatlakozni jelenlegi szövetségi kapitányához, és a nyári világbajnokságot követően az Old Traffordra igazolni.

“A Manchester United? Nem opció számomra. A Bayern Münchennél maradok. Élvezem az életet Münchenben és sikeres vagyok a pályán, nem hiszem, hogy ez lenne a jó pillanat a váltásra” – nyilatkozta a De Telegraafnak Robben.

“Azt se tudom elképzelni, hogy a Bayern el akarna adni. Épp csak meghosszabbítottuk a szerződésem, és ez mindannyiunk számára nagy öröm volt. Persze egészen másként nézne ki a történet, ha nem érezném jól magam” – tette hozzá a 30 éves szélső, aki meg is indokolta utóbbi kijelentését.

Remek időszakot töltöttem el Van Gaal irányítása mellett a Bayernnél, ez az az ok, ami miatt ha váltanék, nyitott lennék arra, hogy a Unitedhoz menjek. Van Gaal rendkívül fontos edző a karrierem során, de mint mondtam, egyelőre boldog vagyok a jelenlegi csapatomnál. Nulla százalék esélyt látok arra, hogy a Unitedhoz csatlakozzam” – zárta nyilatkozatát a holland szélső.