Nemzetközi foci

Anglia helyett Kína?

Eto'o Drogbáék útjára lép és szerencsét próbál a kínai bajnokságban?

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!
A goal.com értesülései szerint Marcello Lippi, az olasz válogatott korábbi világbajnok szövetségi kapitánya minden követ megmozgat azért, hogy Kínába csábítsa Samuel Eto’ót, a Chelsea távozó támadóját.

A 33 éves kameruni labdarúgó nyártól szabadügynökként keresheti új klubját, és amint arról beszámoltunk több európai élcsapat is hívja, köztük a szintén londoni Tottenham Hotspur.

A rutinos támadó ennek ellenére akár a kínai bajnok és ázsiai BL-győztes Guangzhou Evergrande-nél is kiköthet – írja a nemzetközi szakportál.

Eto’o 34 tétmeccsen 12-szer volt eredményes a londoniaknál, ahová szintén szabadügynökként igazolt, miután múlt nyáron felbontotta szerződését az orosz Anzsi Mahacskalával.

A kameruni labdarúgó csillagászati fizetést kapna Kínában, állítólag évi 10 millió fontot sem sajnálnának szolgálataiért cserébe.

Korábban Nicolas Anelka és Didier Drogba is Ázsia felé vette az irányt a Chelsea-től, ám mindkét rutinos játékos hamar visszatért Európába, mondván, inkább a nívós focit, mintsem a pénzt választják…

Olvasói sztorik