Nemzetközi foci

Balotelli bíróság előtt

Az olasz játékos kislánya láthatási jogáért küzd.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Mario Balotelli jogi vitába keveredett exével, Raffaella Ficóval, gyermeke édesanyjával. A labdarúgó azért állt bíróság elé, mert szeretné kiharcolni, hogy gyakrabban találkozhasson másfél éves kislányával, akit először körülbelül egy hónapja tartott a karjaiban.
Az eset azért ennyire bonyolult, mert a problémás játékos korábban nem ismerte be, hogy a kislány tőle van, azonban az apasági DNS-vizsgálatok februárban igazolták, hogy Pia az ő gyermeke. Az első találkozásra Nápolyban került sor szintén egy tárgyaláson, ahol a bíró külön engedélyt adott rá, hogy a Serie A sztárja ölébe vehesse a 18 hónapos babát.
A korábbi pár a napokban Miláno mellett, Bresciában vett részt egy privát meghallgatáson az ügyben. Balotelli ügyvédje, Alessandra Capuano úgy gondolja, az apa még találkozhat lányával, mielőtt az olasz labdarúgó válogatott elutazik Brazíliába a világbajnokságra.
„Jó úton haladunk, hogy találjunk egy olyan megoldást, amely mindkét szülő számára elfogadható, és amely alapján együtt tudnak működni” – nyilatkozta az ügyvédnő.
A gyerektartás kérdését még nem tárgyalták, erre külön perben kerül sor szeptemberben. Hogy az ügy milyen hatással lesz Balotelli teljesítményére a nyári vébén, nem tudni, az bizonyos, hogy a tárgyalások nem különösebben viselték meg, hiszen lazán, mosolyogva osztogatta az autogramokat a berekesztést követően.