Nemzetközi foci

Varga József biztosan nem marad

Eldőlt, hogy el kell hagynia az angol Middlesbrough csapatát a válogatott debreceni játékosának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem tudja kifizetni Varga József játékjogát a Middlesbrough. Ő és a klub is várja az új ajánlatokat. Az is lehet, hogy újra a DVSC-ben focizik majd.

Mint ismert, a DVSC-TEVA középpályása nyáron igazolt kölcsönbe az angol másodvonalban szereplő Middlesbrough együtteséhez, ahol alapember lett. A debreceni klub korábban azt közölte, a briteknek május 20-ig kell dönteniük arról, hogy élnek-e opciós jogukkal, és végleg megvásárolják-e a középpályás játékjogát. Ha nem, akkor Varga József a szezon végén visszatér Debrecenbe.

Hétfőn a magyar-dán felkészülési mérkőzésről is beszéltek a magyar válogatott tagjai, köztük Varga József is. A játékos elmondta, már közölték vele és a klubbal, hogy a Middlesbrough nem veszi meg a játékjogát. Elmondása szerint ennek nem szakmai okai vannak, hiszen a teljesítményével elégedettek voltak; egész egyszerűen nincs pénze a Middlesbrough-nak. Így Debrecenben kezdi meg a felkészülést a következő szezonra. Ha más klubtól kap megfelelő ajánlatot mind ő, mind a DVSC, akkor eligazol, ha nem, akkor újra a Lokiban futballozik majd – írja a dehir.hu.

Olvasói sztorik