Nemzetközi foci

Cambiasso és Milito is távozik

Az Inter sportigazgatója elárulta, nem hosszabbítanak szerződést a két rutinos argentinnal.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A visszavonuló Javier Zanetti után újabb két rutinos argentin labdarúgóval lesz szegényebb az Internazionale kerete a következő szezontól. Piero Ausilio a milánói klub sportigazgatója bejelentette sem a 33 éves Esteban Cambiasso, sem a 34 esztendős Diego Milito szerződését nem hosszabbítják meg.

“Jó barátok vagyunk Estebannal, így nap mint nap beszélünk, ám ezúttal akadt néhány kemény pillanatunk egymás közt, mikor a jövő szóba került. Az Inter nagy megújulásra készül, fiatal játékosokkal. Nehéz volt, de nem ajánlunk neki új szerződést, ugyanakkor bízunk benne, hogy előbb vagy utóbb még visszatér a klubunkhoz” – mondta Cambiasso kapcsán az újságíróknak Ausilio.

Az argentin középpályás, aki az idei szezonban Zanetti sérülése miatt többnyire a csapatkapitányi karszalagot is viselhette 10 idényt húzott le Milánóban, 2004 és 2014 között összesen 310 bajnokin lépett pályára és 41-szer talált a kapuba.

Ausilio beszámolójából kiderült, a klubot 2009-es érkezése óta 127 bajnokin 64 góllal segítő Diego Militótól is búcsút vesznek a nyáron.

Olvasói sztorik