Nemzetközi foci

Messi hosszabbít – hivatalos!

A négyszeres aranylabdás hamarosan aláírja új szerződését a katalánokkal.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!
Az FC Barcelona hivatalos honlapja arról számol be, hogy Leo Messivel megegyezett a klub, az argentin játékos meghosszabbítja szerződését. A támadó jelenlegi kontraktusa 2018-ig szól. A hosszas tárgyalások következtében immáron hivatalossá vált, hogy Messi elfogadta a klub ajánlatát. Korábban azért nem történt megegyezés, mert a csatár több pénzt szeretett volna mint Neymar, aki jelenleg a klub legjobban kereső játékosa.
Az új szerződése részletei még nem nyilvánosak, ezek majd az elkövetkezendő napokban kerülnek nyilvánosságra. Ez már aligha érdekli annyira a Barca-szurkolókat, hiszen a lényeg: Messi hosszabbít! Az argentin 43 mérkőzésen 41 alkalommal volt eredményes a szezonban. A katalánok elvesztették a kupadöntőt a Real ellen, a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőben az Atlético jelentette a végállomást.
Szombaton azonban javíthatnak, hiszen „a győztes mindent visz” mérkőzést rendeznek a Nou Campban. Barcelona-Atlético Madrid. Aki nyer, azé a bajnoki cím! (Döntetlen esetén a matracosok örülhetnek.)

Olvasói sztorik