Nemzetközi foci

Messi: Ne hasonlítsatok Maradonához… Még!

Az argentin csillag szerint világbajnoki cím nélkül nincs értelme egy lapon emlegetni őt a nagy előddel.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

“Hízelgő dolog számomra, amikor összehasonlítanak Maradonával, de nem tudom még elfogadni a dolgot” – idézi Lionel Messit a goal.com.

“Rengeteget tett a válogatottért – és azt gondolom, egyetlen játékos sem lehet igazán nagy addig, amíg nem nyeri meg a világbajnokságot” – tette hozzá a Barcelona és az argentin válogatott sztárja.

“Bízom abban, hogy képes leszek rá, és bízom abban, hogy ezen a nyáron sikerül” – fogalmazott a labdarúgó, aki idén már 27. életévét tapossa, míg a nagy előd 25 éves volt, mikor az 1986-os mexikói vb-n csúcsra ért Argentínával.

Messi 424 mérkőzésen 354 gólnál jár a Barca színeiben és összesen 21 nagy trófeát hódított el a klubbal. A válogatottnál azonban még várat magára az igazi áttörés.

“Amikor az emberek jó dolgokat mondanak rólad és arról, amit a pályán, játék közben nyújtasz azt mindig jó hallani. De magam részéről mindig is azt mondtam, majd ha visszavonulok akkor kell értékelni a pályafutásom és azt, hogy mit értem el.”

“Most az a fontos, hogy folyamatosan javítani tudjak a játékomon és minél eredményesebb lehessek Argentínával és a Barcelonával egyaránt” – zárta gondolatmenetét a négyszeres aranylabdás klasszis.

Olvasói sztorik