Nemzetközi foci bajnokok ligája

Götze beszólt a Chelsea-nek

Néhány napja még azt rebesgették, Londonba igazolhat, most keményen odaszólt Mourinhóéknak a német.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Mario Götze számára egyetlen mérkőzés maradt hátra első Bayernes szezonjából, a korábbi csapata ellen megvívandó Német Kupa-döntő.

A bajor klub hivatalos honlapja arra kérte a szélsőt, idézze fel a 2013/14-es idénnyel kapcsolatos élményeit, Götze pedig a Real Madrid ellen összesítésben 5-0-ra elbukott Bajnokok Ligája-döntőben is talált olyan momentumot, amire büszkén tud visszagondolni.

“Nyilván bánt, ahogy kiestünk a Real ellen, de ez sajnos benne van a pakliban. Nem fogtunk ki jó napot a visszavágón, ugyanakkor azt sosem szabad elfelejtenünk, hogy milyen dominánsan tudtunk játszani ellenük hosszú-hosszú periódusokon át” – mondta Götze.

“Persze, csinálhattuk volna azt is, mint a Chelsea a Vicente Calderon Stadionban, az Atlético Madrid elleni idegenbeli meccsen. Leparkolhattuk volna a buszt a büntetőterületünkre, hogy védekezzük tíz körömmel. De ez nem a mi stílusunk. Meggyőződésem, hogy a futball a játékról szól. És mi játszó csapat vagyunk, ez a stílus passzol hozzánk” – tette hozzá a szélső, aki kiemelte, nagy lépés volt karrierjében, hogy a Borussia Dortmundot elhagyva a Bayern játékosa lett, azonban a kevesebb játéklehetőség ellenére sem bánta meg döntését.

“Remélem, hogy jövőre elkerülnek a sérülések és még sikeresebb szezont zárhatok majd, mint az idei volt. Nagy terveink vannak, mindent elkövetek azért, hogy segítsem a csapatot ezek elérésében” – zárta gondolatmenetét Mario Götze.

Érdekesség, hogy néhány napja még arról lehetett olvasni a világsajtóban, hogy a Chelsea kacérkodik a 37 millió eurós labdarúgó megszerzésével. Vélhetően a fenti nyilatkozat fényében már José Mourinho sem látná olyan szívesen Götzét a Stamford Bridge-en, mint korábban…

Olvasói sztorik