Nemzetközi foci

Giggs szeretne játékos-edző maradni

A veterán walesi néhány nap gondolkodási időt kért jövője kapcsán a szezon végeztével. Úgy hírlik, döntött.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az utolsó fordulókban a Manchester United ideiglenesen kinevezett menedzsereként dolgozhatott Ryan Giggs, aki már 1987 óta a klubot szolgálja. A veterán walesi az idénynek még mint játékos-edző, David Moyes segédje vágott neki, majd a skót menesztését követően találta magát a menedzseri székben.

Ugyan hivatalosan még nem jelentették be, de mindenki kész tényként kezeli, hogy a világbajnokságot követően a jelenlegi holland szövetségi kapitány, Louis van Gaal veszi át a klub irányítását, így az egyik legfőbb kérdés most az az Old Traffordon, hogy mi lesz az ikonnal.

Giggs a szezonzárót követően néhány napot kért, hogy döntést hozzon a jövőjéről, mondván egyelőre nem tudja mitévő legyen. Keresik menedzseri ajánlatokkal, ugyanakkor nem biztos abban, hogy, mint játékos, kész visszavonulni; így az is elképzelhető, meghosszabbítaná nyáron lejáró szerződését a MU-val.

A Daily Mirror friss információja szerint a döntését kedden meghozta: és maradni kíván a Unitednél.

Mindez Van Gaal elképzeléseivel is egybe vág, aki szeretné, ha Giggs továbbra is a szakmai stáb tagja maradna. A walesinek pedig ehhez csupán egyetlen feltétele van, akárcsak Moyes irányítása mellett, játékosként is segíteni kívánja szeretett csapatát.