Nemzetközi foci

Shaw a világ legjobban fizetett tinije lehet

Még egyetlen 20 év alatti játékos sem keresett annyit, mint amilyen fizetéssel a United csábítja Shaw-t.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Amint arról beszámoltunk, angol források szerint a Manchester United hétvégén 27 millió fontos ajánlatot tett a Southampton védőjéért, Luke Shaw-ért. Bár a klub azóta sem erősítette meg hivatalosan az értesülést, a goal.com szerint már a személyes feltételekről tárgyalnak a 18 esztendős játékossal.

A nemzetközi szakportál úgy tudja, a MU heti 100 ezer fontos fizetést kínál a válogatott bekknek, aki Angliával a világbajnokságon is ott lehet. Ezzel Shaw lehet a történelem legjobban fizetett tinédzserkorú játékosa – derül ki.

Shaw iránt korábban a Chelsea és a Manchester City is érdeklődött, ám az UEFA által bevezetett financiális fair play szabályozása miatt egyik klub sem versenyezhet jelenleg a United által ígért csillagászati fizetéssel.

Érdekesség, hogy a jelenlegi rekordot is egy MU-s tini, Adnan Januzaj tartja, aki menedzsere, Dirk De Vriese kijelentése szerint messze jobb kondíciókkal kapott profi szerződést a “Vörös Ördögöktől”, mint anno az ő korában lévő Cristiano Ronaldo vagy épp Wayne Rooney.

Olvasói sztorik