Nemzetközi foci

Kovács Péter duplázott

Szerdai gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Alábbi cikkünkben áttekintjük a szerdai eseményeket:

A ciprusi bajnokság osztályozó-csoportjában Kovács Zoltán csapata, az Arisz az Aknasz otthonában 3-0-ra kikapott. A magyar kapus nem került a keretbe, csapata az ötödik helyen áll az alsóházban.

A ciprusi bajnokság felsőházi rájátszásában Leandro de Almeida együttese, az Omonia Nicosia a második helyezett APOEL otthonában vesztett 2-1-re. A magyar válogatott játékos sérülés miatt nem lépett pályára. Csapata a negyedik helyen áll a bajnokságban.

Az Osztrák Kupa elődöntőjében Gulácsi Péter csapata, a Red Bull Salzburg a másodosztály hetedik helyén álló Horn otthonában győzött 7-0-ra. A kapus végigvédte a találkozót.

A Norvég Kupában a 32 közé jutásért játszott Kovács Péter csapata, a bajnoki címvédő Strömsgodset, amely a harmadosztályú Orn otthonában ért el 1-1-es döntetlent. A magyar támadó a 61. percben volt eredményes. Mivel a rendes játékidőben nem született több gól, így jöhetett a hosszabbítás. A izgalmas tizenegyes-párbaj azonban elmaradt, mert a magyar csatár a 113. percben ismét megvillant, és továbblőtte csapatát a kupában.

Adorján Krisztián klubja, az öt győzelemmel hajrázó Groningen a Vitesse ellen is folytatta jó sorozatát és hazai pályán 1-0-ra győzött a holland bajnokság rájátszásában. A magyar támadó a kispadról nézte végig a mérkőzést.

A kiesés elől menekülő West Bromwich Albion 2-0-ra kikapott a Sunderland otthonában a Premier League 37. fordulójában. Gera Zoltánt nem nevezték a mérkőzésre, csapata a 17. helyen áll az angol bajnokságban.

Az Európa Ligáért küzdő Heerenveen 3-0-ra kikapott az AZ Alkmaar otthonában a holland bajnokság rájátszásában. A vendégcsapatban Otigba Kenneth a kispadról nézte végig a mérkőzést, Varga Szabolcs nem került be a keretbe.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik