Nemzetközi foci

Puyol edző lehet a Barcelonánál

A veterán védő lehet Luis Enrique segítője, ha Celta trénere veszi át Tata Martino helyét.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Amint arról beszámoltunk, spanyol lapértesülések szerint a gárda korábbi játékosa Luis Enrique válthatja nyáron Tata Martinót az FC Barcelona kispadján.

A 43 esztendős szakember, aki 1996 és 2004 között futballozott a katalánoknál, jelenleg a spanyol első osztályban vitézkedő Celta Vigót irányítja, és Pep Guardiola 2012-es távozását követően is közel állt már ahhoz, hogy a csapat vezetőedzője legyen. Akkor mint tudjuk a napokban elhunyt Tito Vilanova kapta meg a lehetőséget, míg Enrique a tiszavirág életű római szerepvállalását követően munka nélkül maradt.

Enriquét ugyan élő szerződés köti a Celta Vigóhoz még a következő idényre, ám egy záradék értelmében kötelesek elengedni, ha a Barcelona vagy bármely európai élcsapat kopogtat az ajtaján.

Az El Mundo Deportivo ráadásul kiemeli, Enrique a Barca-tábor szívébe is belophatja magát újfent, mivel korábbi csapattársát és barátját, az idény végén a csapattól elméletileg búcsút vevő Carles Puyolt szeretné pályaedzőjéül, ha a katalán kispadon találja magát.

Olvasói sztorik