Nemzetközi foci

Martino: Nem érdemlek maradást

A Barcelona argentin edzője kész búcsút inteni a Nou Campnak.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Barcelona csupán 2-2-es döntetlent ért el hazai pályán a kiesés elkerüléséért küzdő Getafe ellen, ezzel pedig úgy fest, komoly lépéshátrányba kerülhet az éllovas Atlético Madriddal szemben. A mérkőzést követően Tata Martino vezetőedző lényegében bejelentette nyári távozását…

“Nehéz szezon van mögöttünk és nem olyan befejezésre számítottunk, amilyen ez lett” – mondta az argentin tréner. “Számos problémával szembesültünk az idén során, és az én felelősségem, hogy ezeket nem sikerült megoldanunk.”

“Sokkal szerényebb évet zárunk, mint amire számítottunk, igaz erről nem csak mi tehetünk. Állandóan analizálok a fejemben. Mindent megtettünk a Getafe ellen, amit tehetünk, de ez is kevés volt és ezzel lényegében azt kell mondjam, kiszálltunk a bajnoki címért folytatott versenyből” – tette hozzá Martino.

“Nem akarok kibújni a felelősség alól. Néha előfordul, hogy az ember úgy érzi, nem érdemel újabb esélyt. Lassan ideje döntenünk a jövőnkről” – mondta sejtelmesen a Barcelona élére múlt nyáron kinevezett szakember.

Martino valószínűsíthető távozásáról már február óta pletykálnak a spanyol sajtóban. Két korábbi Barca-játékos, Ernesto Valverde és Luis Enrique is jó eséllyel pályázik a helyére.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik