Nemzetközi foci

Del Piero elköszönt

Az ausztráliai kaland biztosan véget ért, az azonban még kérdés, hogy a karrierjével mi lesz.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Del Piero elköszönt a Sydney FC-től és egyúttal az Ausztrál szurkolóktól. A veterán olasz támadó szerződése az idény végén lejárt a klubnál, és bár egy ideig úgy tűnt, a menesztett Frank Farina vezetőedző helyére ülhet, végül másképp döntött.

“Elérkezett a pillanat, hogy azt mondjam, »Ausztrália, arrivederci«!” – nyilatkozta Del Piero a Sydney FC hivatalos honlapjának.

“Hálás vagyok az itt eltöltött két évért. Mind a pályán, mind azon kívül fantasztikusan éreztem magam. És köszönöm a lehetőséget, hogy a klub a maradásomat kérte” – tette hozzá az olasz veterán. “Ennek ellenére szomorúan, de úgy határoztam, az ausztrál kaland számomra véget ért.”

“Nem volt könnyű döntés, mert a családom és én is remekül éreztük magunkat. Ausztrália örökké a szívünkben marad” – mondta a Juventus egykori klasszisa.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Del Piero folytatja-e pályafutását. Korábbi lapinformációk szerint Angliából a Leeds United, Thaiföldről a PTT Rayong, valamint több japán és amerikai klub is érdeklődik iránta, míg a Juventusnál Antonio Conte vezetőedző szakmai stábjában kaphatna helyet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik