Nemzetközi foci

Tizenkilencen rendeznék meg az Eb-t

Az UEFA közölte a hivatalos listát, döntés szeptemberben lesz.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Az UEFA hivatalos közleményt adott ki a pályázó országok névsorával, ez alapján tizenkilenc nevező van, aki szívesen rendezne mérkőzést a 2020-as Európa-bajnokságon, köztük Magyarország is.
Az ügyben döntést csak szeptember 19-én, Genovában hoz a szövetség, 12+1 helyszínt választanak ki. Budapest az új Puskás Stadionnal nevezett, amely egyelőre még csak terveken látható. A nyertesek 3+1 meccset rendezhetnek, azonban nem lesz könnyű dolgunk a többi pályázó névsorát és a szuperstadionok fotóit látva.
Ami már biztos, a hat év múlva megrendezésre kerülő kontinenstorna döntője Münchenben vagy Londonban lesz, ebben a két városban rendezik az elődöntőket is.
A pályázók:
Azerbajdzsán (Baku), Fehéroroszország (Minszk), Belgium (Brüsszel), Bulgária (Szófia), Dánia (Koppenhága), Anglia (London), Macedónia (Szkopje), Németország (München), MAGYARORSZÁG (Budapest), Izrael (Jeruzsálem), Olaszország (Róma), Hollandia (Amszterdam), Írország (Dublin), Románia (Bukarest), Oroszország (Szentpétervár), Skócia (Glasgow), Spanyolország (Bilbao), Svédország (Stockholm), Wales (Cardiff).

Olvasói sztorik