Nemzetközi foci

Mourinho Vidalt szeretné

A Chelsea 25 millió eurót ajánlana a középpályásért.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Sunday Mirror értesülései szerint José Mourinho szemet vetett a Juventus gólerős, chilei középpályására Arturo Vidalra.

A 26 éves középpályás 43 tétmeccsen 18 gólig jutott és hat gólpasszt adott az olasz bajnokság listavezetőjénél, ezzel az egyik legeredményesebb játékos a keretben.

Ugyan a legfrissebb hírek szerint Frank Lampard, a Chelsea rutinos középpályása még egy évig marad a londoniaknál, Mourinho már most szeretné megtalálni számára a megfelelő utódot.

Lampard kora mellett a brazil half, Ramires helyzete is nyomást helyez a portugál menedzserre. A 27 éves középpályást az idény végéig eltiltották, a szankció miatt pedig állítólag távozást fontolgat. Az UEFA átigazolási embargójától (egyelőre) megszabadult Barcelona pedig már jelezte is, 20-24 millió euró ellenében igényt tartanának a labdarúgó szolgálataira.

Vidalnak tehát lenne helye a Chelsea-ben, a kérdés már csak az, a Mirror által említett 25 millió eurós ajánlat vajon elég lesz-e egyáltalán csak ahhoz, hogy elgondolkoztassa a Juventus vezetőségét…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik