Nemzetközi foci

Liverpooli sokk

A Paddy Power vicces kedvében van Moyes kirúgása után.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A lefejezett manchesteri menedzser, David Moyes meglepő módon ott lesz az Anfield Roadon a vasárnapi Liverpool-Chelsea összecsapáson, na nem úgy, mint azt elsőre gondolnánk.
A Paddy Power fogadóiroda és üzlethálózat egy szobrot tárt fel a skótról, köszönetet mondva a „Liverpoolért tett szolgálataiért”.
A meglepő mutatvány egy héttel azután történt, hogy az edzőt menesztették és az utolsó kispadon töltött meccsén végig egy kaszásnak öltözött férfi ült mögötte. Szurkolói szempontból a dolog olyan jól sikerült, hogy a hónapokkal korábban kikezdett vezető valóban távozott.
A liverpooli fanok tehát így mondanak köszönetet azért, hogy Moyes vezetése alatt a United csupán a hetedik helyig jutott, a Liverpool sorsa pedig a saját kezében van. Talán a humor néhány pillanatig feledteti a Chelsea-meccs előtti stresszt a szurkolókkal…

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!