Nemzetközi foci

Ha Van Gaal jön, Giggs is maradhat

A holland szakember szeretné, ha kinevezése esetén Ryan Giggs a United szakmai stábjában maradna.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ryan Giggs, a Manchester United elmúlt húsz évének meghatározó játékosa magabiztos győzelemmel mutatkozott be a csapat menedzsereként. A David Moyes kirúgását követően ideiglenesen kinevezett játékos-edző 4-0-s győzelemre vezette övéit a kiesés ellen menekülő Norwich City ellen.
Az, hogy ki váltja nyártól a walesit a menedzseri székben továbbra sem biztos, az angol lapok ugyanakkor egyöntetűen állítják, a klub megegyezett Louis van Gaallal, a holland válogatott szövetségi kapitányával, akinek már csak a szerződését kell aláírnia.

A hírről szombaton mi magunk is beszámoltunk. Hozzátéve, hogy sokan már azt is tudni vélik, hogy az Ajax és a Newcastle korábbi ásza, Patrick Kluivert és a Man.United csupaszív középpályása, Roy Keane is helyet kaphat a szakmai stábjában.

A Sunday Mirror mindezt azzal egészítette ki, Van Gaal asszisztensként maga mellett tartaná Ryan Giggset is, aki így továbbra is maradhatna kedvenc klubja kötelékében.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy a walesi szélső idén befejezi labdarúgó-karrierjét, edzőként pedig több angol kis- és középcsapat ajánlatából válogathat, így vélhetően búcsút int az Old Traffordnak.

Olvasói sztorik