Nemzetközi foci

Neville: “élvezhetetlen volt a játék”

A United korábbi ásza nem érti, miért adtak hatéves szerződést Moyesnak.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

“Mint szurkoló, képtelen voltam élvezni a United játékát idén. Az a gyanúm, maga Moyes sem élvezte azt, amit látott, és azt sem tudom elképzelni, hogy bármelyik MU-szurkoló élvezte volna, amit látott” – kommentálta David Moyes menesztését Gary Neville, a csapat korábbi válogatott védője.

“A szezonban mutatott játék és az eredmények is gyengék voltak. A csapat formája egyre csak romlott és romlott, még ha karácsony környékén látszott is némi remény. Az utolsó hónapok, az Olympiakosz elleni idegenbeli vereség alkalmával, majd a Liverpool és az Everton elleni meccsen is különösen gyenge, hit és önbizalom nélküli teljesítményt nyújtott a csapat” – tette hozzá.

“Ugyanakkor hiszek abban, hogy egy edzőnek időt kell hagyni, hogy kiteljesedjen a munkája. Távol áll tőlem az ötlet, hogy adjunk egy menedzsernek három, négy, hat évre szerződést, aztán rúgjuk ki tizenegy hónap után. Ez egy olyan vonás a modern futballban, amit amit nagyon nem kedvelek. Nem lehet évente edzőt váltani” – bosszankodott valamelyest Neville.

Olvasói sztorik