Nemzetközi foci

A bukiknál Klopp és Van Gaal a favorit

Sir Alex Ferguson visszatérése a Man.United élére 20-szoros pénzt érhet a fogadóknak.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az angol bukmékerek már dörzsölik a tenyerüket. David Moyes esetleges menesztése jól hozhat a konyhára mind a fogadóirodáknak, mind az esetleges utód kilétét helyesen megtippelőknek.

A bukiknál egyértelműen a holland Louis van Gaal számít a legesélyesebbnek a United vezetőedzői posztjára. A veterán holland kinevezésére négy az egyhez lehet fogadásokat kötni a legnagyobb angliai irodáknál.

A poszt másik favoritja a német Jürgen Klopp. Ugyan a BVB trénere korábban a Barcelonával kapcsolatos pletykák után kijelentette, nem tervezi elhagyni a sárga-feketéket, “csupán” ötszörös pénzt fizetne esetleges kinevezése.

Harmadik helyen áll a United walesi veteránja, Ryan Giggs. Ha rá köt fogadást az ember és nyer, úgy a pénze hatszorosát kasszírozza.

Kissé leszakadva jön a portugál Carlos Queiroz. Sir Alex Ferguson korábbi segédjének esetleges visszatérését 14 az egyhez lehet megtenni a szigetországban.

Diego Simeone, az Atlético Madridot BL-elődöntőbe vezető argentin tréner kinevezését tizennyolcszoros odds-szal kínálják.

A goal.com álltal összeállított lista végén Sir Alex Ferguson áll. David Moyes elődje, aki a szigetország legsikeresebb menedzsere a United élén eltöltött 25 évével, hússzoros pénzt hozhat a rá fogadóknak azzal, ha a nyugdíj helyett a visszatérést válassza.

Olvasói sztorik