Nemzetközi foci

Fabregasért ismét ajánlatot tesz a MU

Az Arsenal korábbi csapatkapitánya a riválisnál térhet vissza a Premier League-be.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Metro információi szerint a Manchester United nyáron ismét ajánlatot készül tenni Cesc Fabregasért, a Barcelona középpályásáért.

A 26 éves labdarúgó múlt nyáron a MU egyik fő kiszemeltje volt, azonban a katalán csapat visszautasította az érte tett ajánlatokat. Szűk tizenkét hónappal később viszont sikerre viheti tervét David Moyes.

A lap spanyol forrásokra hivatkozva írja, Fabregas egyre elégedetlenebb a csapaton belüli helyzetével. Ugyan 31 bajnokin lépett már pályára idén, sokszor csereként vagy épp megszokott posztjától eltérő helyen, akár szélsőként, akár középcsatárként számított rá Tata Martino vezetőedző, amit nem élvez a spanyol. Állítólag jelezte is a Barcelona vezetősége felé, megfelelő ajánlat esetén engedjék el.

A kérdés ugyanakkor esetében is az, mint a többi esetlegesen elvágyódó Barca játékosnál. Vajon a FIFA feloldja-e a katalánokat sújtó átigazolási embargót? Ugyanis megfelelő helyettes nélkül aligha engedi el Fabregast a gránátvörös-kék klub.

A Metro hozzáteszi, amennyiben létrejön a transzfer, a manchesterieknek nagyjából 25 millió fontjukba kerülhet az Arsenal korábbi csapatkapitányának leigazolása.

Olvasói sztorik