Nemzetközi foci

Eljött Messi távozásának ideje?

A Manchester City 250 millió fontot is megadna az argentinért, amiből új csapat épülhet Barcelonában.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Össztűz zúdul Lionel Messire, a Barcelona csillagára, aki az utóbbi időben kissé sem csillog. A négyszeres aranylabdás futballista, hasonlóan klubjához ingadozó formát mutat a szezonban, és bár sérülését követően úgy tűnt, kikecmereg a gödörből, az elmúlt hetekben – főleg a rangadókon – kiábrándító produkciót nyújtott.

A szurkolók is többször betalálták a labdarúgót, mondván, nem elég kemény, harcias a meccseken, sőt alibizik, a nyári labdarúgó-világbajnokságra gondol a Barcelona helyett és arra, hogy nehogy ismét megsérüljön. A viharfelhők pedig nem oszlanak.

A Mirror beszámolója szerint a Manchester City ennek ellenére sem sajnálna 250 millió fontot kifizetni azért, hogy leigazolja az argentint.

A szakértők szerint a Barcelonának döntenie kell. A lassan elöregedő keret szinte teljes lecserélésére voksolnak és újra gondolják a Messi-központú rendszert, vagy próbálják toldozni-foltozni a csapatot – már ha a FIFA erre lehetőséget ad – és remélik, Messi visszatér az elmúlt években megszokott formájához.

A City 250 milliós ajánlatából jó néhány neves futballistát megszerezhetne magának a Barcelona, köztük olyan játékosokat, akiket esetleg jelenleg visszatart a tudat, hogy Messi mögött, csupán másod- vagy sokadhegedűsként számítanának rájuk.

A 26 esztendős labdarúgó lassan egy évtizede, 2004 októberében mutatkozott be tétmeccsen a katalán együttesben.

Olvasói sztorik