Nemzetközi foci

Modric lehet az Arsenal új ásza

A 28 éves horvát középpályás visszatérhet a Premier League-be.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amit télen eltolt, nyáron igyekszik helyrehozni Arséne Wenger, az Arsenal francia menedzsere. Lapértesülések szerint a rutinos szakember több világsztárt is Londonba csábítana a nyáron, kiszemeltjei közt pedig ott van Luka Modric, a Real Madrid középpályása is.

A 28 éves horvát labdarúgó alapember Carlo Ancelotti együttesében, ugyanakkor a Football Direct News szerint nyitott a klubváltásra. Piaci értékét 40 millió euróra taksálja a transfermarkt.de.

Wengernek mindenképpen igazolnia kell nyáron a középső középpályás posztjára, mivel a télen kölcsönvett Kim Källström visszatér anyaklubjához, a Szpartak Moszkvához. Aaron Ramsey és Jack Wilshere gyakran küzd kisebb-nagyobb sérülésekkel. Mikel Arteta már 32 éves és az utóbbi időben egyre rosszabb formát mutat. Tomás Rosicky ugyan egy évvel meghosszabbította kontraktusát, de közel a 34-hez már rá sem lehet egy egész szezont alapozni, míg Santi Cazorla lehetséges távozását pedzegeti. Utóbbi iránt egyébként épp a Real Madrid érdeklődik a legélénkebben.

Modric 2012-ben igazolt a Tottenhamtől a Real Madridhoz, ahol eddig 63 bajnokin csupán négyszer volt eredményes.
A 73-szoros horvát válogatott labdarúgó jelenlegi kontraktusa 2017-ig szól a “Királyi Gárdával”.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik