Nemzetközi foci

Huntelaar nem hosszabbít – még

A holland támadó egyelőre nem ír alá.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!
Horst Heldt, a Schalke menedzsere szívesen meghosszabbítaná a királykékek 30 esztendős csatárának szerződését. Huntelaar kontraktusa jövő nyáron lejár, így akkor ingyen távozhatna a támadó. A gelsenkircheni együttes mindent megtesz annak érdekében, hogy szerződést hosszabbítsanak a gólvágóval.
A 60-szoros válogatott játékos egyelőre nem bólintott rá a folytatást kínáló egyezségre, amelyből arra lehet következtetni, hogy akár távozna Németországból. Ennek ellenére így nyilatkozott a Bildnek a holland: „Jól érzem magam a Schalke csapatánál, de hogy mit hoz a jövő, azt soha nem tudhatod.”
A lap szerint a német együttes 14 millió euróért meg is válhatna a csatártól, akit ugyanezért az összegért szerződtetek 2010 nyarán a Milan gárdájától. Huntelaarnak már csak 3 fellépés hiányzik ahhoz, hogy 100. Bundesliga-mérkőzésén is túl legyen. Eddigi találkozóin 58 gól mellett 20 asszisztot osztott ki. Idén sérülések hátráltatták, de így is vezeti a csapat házi góllövőlistáját 11 góllal.
Amennyiben a hétvégi fordulóban nyer a Schalke a Stuttgart vendégeként és a Leverkusen kikap otthon a Dortmund ellen, akkor a királykékek biztosan ott lesznek a BL-főtáblán a következő szezonban.

Olvasói sztorik