Nemzetközi foci

Hazard ára Bale játékjoga

A Real Madrid szeretné megszerezni a Chelsea szélsőjét, ám a londoniak pénz helyett Bale-t kérik.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amint arról korábban mi is beszámoltunk, a Real Madrid élénk érdeklődést mutat a Chelsea belga szélsője, Éden Hazard iránt, akit egyébként a Paris SG is örömmel látna sorai közt a nyártól.

A Football Direct News beszámolója szerint José Mourinho, a londoniak menedzsere egyetlen esetben tartja elképzelhetőnek, hogy megváljon 23 éves játékosától: ha cserébe Gareth Bale a Stamford Bridge-re költözik.

A 24 éves walesi múlt nyáron nagyjából 77 millió fontért cserébe igazolt a Tottenhamtől a Realhoz. A szezon elején ugyan nehezen lendült játékba, sérülések hátráltatták, ám mára egyértelműen húzóemberré vált a bajnoki címért küzdő “Királyi Gárdában”. Huszonöt bajnokin 14 gólnál jár.

Hazard sem fut gyenge szezont, 33 találkozón 14-szer köszönt be a Premier League-ben. Nem csoda tehát, hogy számos európai élcsapat szeretné megszerezni a Chelsea-től.

A kérdés tehát az, a Real hajlandó engedni Mourinho óhajának és áruba bocsátha Gareth Bale-t Hazardért cserébe, vagy pedig marad a hosszas alkudozás, jelenleg megjósolhatatlan végkimenettel…

Olvasói sztorik