Nemzetközi foci bajnokok ligája

Doppinggal verte a Depor a Milant?

A kérdést nem mi, hanem a lombard klub korábbi középpályása, Andrea Pirlo tette fel...

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Angliában is megjelent Andrea Pirlo, a Juventus rutinos középpályásának önéletrajzi kötete, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a helyi sajtó fel is kapta a legzaftosabbnak tűnő történeteket a kötetből.

Pirlo többek között arról mesél könyvében, hogy lett majdnem a Chelsea, illetve a Real Madrid játékosa, de ennél is komolyabb szenzációt váltott ki egy 2004-es visszaemlékezése.

A rutinos labdarúgó vészjóslóan, egyúttal mégis óvatosan vezeti fel könyvében a mára már legendássá vált Deportivo-AC Milan BL-negyeddöntőt, ahol a spanyolok 4-1-es első meccset követően fordítottak és hazai pályán 4-0-ra verték a milánóiakat.

“Annyi esélyük volt kábé továbbjutni, mint Rino Gattusónak művészeti diplomát szerezni” – idézi fel a találkozót Pirlo, akit mai napig nem hagy nyugodni a tudat, hogy talán nem volt tiszta a meccs.

“Amikor Urs Meier játékvezető lefújta az első félidőt futva mentek az öltözőbe. Kivétel nélkül. Ilyet még nem láttam. Valamitől úgy fel voltak pörögve, hogy még szünetben sem tudtak leállni. Életemben először és utoljára ekkor jutott eszembe, hogy akik ellen játszom talán valami szert használtak” – teszi hozzá óvatosan a labdarúgó.

Pirlo leszögezi, a visszavágón végig az az érzése volt, hogy suhanó árnyalakokkal próbálnak játszani, akik mindenkinél gyorsabban reagálnak és mozognak a pályán…

Ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy a Depor nagy menetelése a doppingnak lenne köszönhető?

Olvasói sztorik