Nemzetközi foci

Diego Costa horrorisztikus sérülése

A spanyol támadó gólszerzés közben ütközött a kapuvassal. Az első hírek a nyílt törést sem zárták ki.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon! Komoly pánik foghatta el a Getafe-Atlético Madrid mérkőzés hajrájában a játékosokat és a vendégdrukkereket. Diego Costa, az Atléti támadója ugyanis horrorisztikus, elsőre igen súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, miután gólszerzés közben ütközött a kapuvassal.

A támadó egy beadásra robbant be a hosszú oldalon, estében a kapuba kotorta a labdát, majd a lécnek vágódott. A kameraképeken annyit lehetett látni, hogy a segítségére rohanó Koke eltorzuló arccal mutat a kispad felé, siessenek az ápolással, mert nagy a baj.
https://www.youtube.com/watch?v=yuhWnmIydMM
Az első hírek a felvételekre alapozva azt sem tartották kizártnak, hogy a 25 éves támadó nyílt lábtörést szenvedett. Ezt később az Atlético Madrid hivatalos Twitter-oldala szerencsére cáfolta.

“Szerencsére Diego Costa egy sebbel megúszta, miután ütközött a jobb oldali léccel” – áll a rövid tájékoztatásban.

A friss orvosi jelentések szerint néhány zúzódáson és a vérző seben kívül komolyabb sérülés nélkül megúszta a labdarúgó a “kellemetlen találkozást”, így vélhetően néhány nap pihenőt követően folytathatja is a gólgyártást.

Costa a találkozón egyébként előbb tizenegyest hibázott, csak ezt követően szerezte meg szezonbeli 26. találatát.

Az Atlético 2-0-s sikerével ismét élre állt a spanyol pontvadászatban.

Olvasói sztorik