Nemzetközi foci bajnokok ligája

Lavezzi nem fél Ibra hiánya miatt

Az argentin támadó szerint a Chelsea számára saját taktikája jelenti a legnagyobb gondot.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A PSG ugyan sérülése miatt nélkülözni kénytelen Zlatan Ibrahimovicot, ám csapattársa, Eziquel Lavezzi amondó, “a világ legjobb támadójának” kiesése kedd este nem jelent majd megoldhatatlan gondot a franciák számára.

“Számomra Ibrahimovic jelenleg a világ legjobb csatára” – kezdte meccs előtti nyilatkozatát az argentin szélső. “Természetesen hiányozni fog Londonban, de nélküle is képesek vagyunk legyőzni a Chelsea-t. Ibra nagy játékos, aki rengeteg nagy meccset játszott már, de az első mérkőzésen megmutattuk, hogy akad mellette még számos remek kvalitású labdarúgónk” – nyilatkozta.

Lavezzi hozzátette, szerinte a Chelsea saját, óvatos taktikája miatt került most különösen szorult helyzetbe.

“Le akarnak majd támadni minket, de ez nem lesz egyszerű feladat a számukra. Az ő stílusuk azon alapul, hogy visszahúzódnak, masszívan védekeznek, majd megpróbálnak gyorsan kontrázni. Most viszont nem játszhatnak erre, mert két gólt kéne szerezniük” – tekintett a jövőbe az argentin.

“Nem csak azért megyünk, hogy védekezzünk. Intelligensen kell játszanunk és keresnünk kell a gólszerzés lehetőségét. Egy idegenbeli gól mindent eldönthet” – tette hozzá Ezquiel Lavezzi.

Olvasói sztorik