Nemzetközi foci

A MU egyre közelebb Gündoganhoz

A Dortmund sérült középpályása már nem érdekli a Realt, míg a Barca a FIFA-szankció miatt nem szerezheti meg.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Manchester United újabb lépéssel került közelebb Ilkay Gündogan, a Borussia Dortmund válogatott középpályásának megszerzéséhez, miután a Real Madrid letett arról, hogy leigazolja a térdsérüléséből lábadozó labdarúgót.

Az El Confidencial beszámolója szerint ugyan a “Királyi Gárda” továbbra is szeretné megerősíteni középpályáját, a német válogatott half kiesett a pikszisből, miután augusztus óta nem tudott pályára lépni.

A Unitednak a Barcelona büntetése is kapóra jön, ugyanis korábban a katalán csapat is élénk érdeklődést mutatott Gündogan iránt, de az átigazolási embargó miatt kénytelen lesz lemondani róla is.

A manchesteri klub ezzel lényegében egyedül maradt a 23 éves középpályás kegyeiért folytatott harcban, ugyanakkor számukra is komoly a kockázat. A csapat szimpatizánsai még jól emlékezhetnek Owen Hargreaves esetére, aki 2007-ben a Bayerntől igazolt az Old Traffordra, azonban a “Vörös Ördögöknél” négy szezon alatt csupán 27 bajnokin tudott pályára lépni állandó térdsérülései miatt.

Gündogant 2011-ben csupán 4 millió euróért igazolta a BVB a Nürnbergtől.

Olvasói sztorik