Nemzetközi foci

Angliából pótolnák Buffont

A torinóiak Krult szemelték ki az olasz helyére.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Daily Express értesülései szerint a Newcastle United 26 esztendős kapusa, Tim Krul lehet Gigi Buffon utódja a Juventusnál. A 36 esztendős olasz válogatott kapus szerződése jövő nyáron lejár Torinóban, és a hírek a klubvezetés már most biztosítani kívánja a megfelelő helyettest.

Krult korábban több olasz élcsapattal, így a Milannal és Napolival is szóba hozták, ám a Newcastle eddig nem mutatott túl sok hajlandóságot arra, hogy túladjon rajta. A Juventus vezetősége a hírek szerint most egy 10 millió eurós ajánlattal próbálja meggyőzni a “Szarkák” képviselőit.

Az ötszörös válogatott hálóőr 2006 óta tagja a Newcastle keretének, a Falkirknál és a Carlisle Unitednál is szerepelt kölcsönben, mielőtt 2010-ben a csapat elsőszámú kapusává lépett volna elő.

Krul idén még nem mulasztott bajnokit.

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!