Nemzetközi foci

Kaotikus állapotok

Ter Stegen személyében újabb játékos esik áldozatul az átigazolási káosznak.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Most a Borussia Mönchengladbach jelenlegi kapusán, Marc-André Ter Stegenen a sor, hogy a Barcelona helyett másik csapatot találjon magának.
Pontosabban a menedzseréé, Gerd vom Bruché, aki szerint ügyfele aligha csatlakozik nyáron a katalán klubhoz. Azt viszont megígérte, hogy játékosa nem marad csapat nélkül, már csak azért sem, mert élő szerződése van a jelenlegi klubjánál.
Vom Bruch menedzser korábban úgy nyilatkozott, hogy már aláírták a szerződést. Bár az csak akkor ér valamit, ha elfogadják a Barca fellebbezését, amit az átigazolási időszakból való kizárás ellen nyújtottak be.
Egy biztos, a Barcelona és Ter Stegen is nagy bajban lehet. Előbbi, mert Víctor Valdés távozna, ő ráadásul egyébként is kidől több mint fél évre. Utóbbi, mert a helyére már szerződtették Yann Sommert a Baseltől, akivel a 2019-ig szóló szerződését nem valószínű, hogy felbontják a Mönchengladbachnál.
Ha nem változtat a döntésén a FIFA, akkor tovább csavarodhat ez a kényes átigazolási ügy. Rögtön akár a horvát Alen Haliloviccsal, aki szintén nyáron csatlakozna a spanyol élklubhoz.

Olvasói sztorik