Nemzetközi foci

Ibrahimovics megsérült

A párizsiak ásza nem lesz ott a Chelsea elleni visszavágón.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A PSG-Chelsea Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóját biztosan ki kell hagynia a svéd labdarúgónak, mert tegnap este az első mérkőzésen combsérülést szenvedett.
Hiába a 3-1-es győzelem, a boldogságot beárnyékolta ez a sérülés, a klub elnöke, Nasser Al-Khelaifi nem volt túl bizakodó, amikor a második játékrész elején egyik legnagyobb erősségüknek el kellett hagynia a pályát.
A Milan és a Barcelona korábbi játékosának helyére Lucas Moura érkezett, miközben Ibrahimovics grimaszolva sántikált le a pályáról, láthatóan azon tűnődve, hogy vajon ki kell-e hagynia az egész hátralévő szezont.
„Zlatan izomfájdalmat érzett, de nem tudom biztosan, hogy ez csak a combja vagy inkább a szalagokkal van a probléma, ennek utána kell járnunk” – mondta Laurent Blanc a mérkőzést követően.
Az edzőnek az csak a kisebb gondja, hogy a PSG mihez kezd a bajnokságban Ibra nélkül, hiszen a második helyezett Monacóval szembeni előnyük tetemes, azonban a BL-ben nagy szükség lenne a tapasztalt és egyébként remek formát mutató sztárra.

Olvasói sztorik