Nemzetközi foci

Topcsapatok vinnék Llorist

A Tottenham kapusát a PSG, a Barcelona és az Atlético Madrid is megszerezné.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Spanyolországból és Franciaországból is komoly érdeklődés övezi Hugo Llorist, a Tottenham Hotspur francia válogatott hálóőrét – számolt be a Metro.

A legkitartóbb kérőnek a Paris SG tűnik, amely hosszú ideje szeretné már hazacsábítani a 27 éves kapust, aki korábban épp a nagy rivális Lyont erősítette.

A Barcelonánál Victor Valdés esetleges örökösét keresik továbbra is. Bár a 32 éves hálóőr térdszalag-szakadása miatt elképzelhető, végül mégis marad egy évig, a szezon első felében biztosan nem állhat majd a katalán csapat rendelkezésére. A Barca gondjait az is súlyosbítja, hogy a cserekapus, Pinto szerződése is lejár a nyáron, így lehet, két új kapust is igazolniuk kell. Ebben az esetben Lloris lehet az egyik, Marc-André ter Stegen a másik.

Az Atlético Madird is új kapusra vadászik. Bár a fővárosiak szeretnék megtartani Thibaut Courtois-t, egyelőre valószínűtlennek tűnik, hogy a Chelsea negyedszer is kölcsönadja a belga válogatott hálóőrt. Ha a 22 éves kapus távozik, úgy Lloris léphetne az örökébe a Vicente Calderon stadionban – számol be az angol lap.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik