Nemzetközi foci

Ter Stegen nem foglalkozik a Barcával

A német kapus "biztosan nem lesz munkanélküli".

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Barcelona mai büntetéséig úgy tűnt, Marc-André ter Stegen lehet Victor Valdés örököse a katalán klub kapujában. Ám a FIFA embargója könnyen lehet új mederbe tereli a fiatal labdarúgó karrierjét, aki csak két dologban biztos: hogy nem akar még a Barcáról beszélni és, hogy nyáron távozik a Borussia Mönchengladbach-tól.

“Még nem hallottam semmit sem a Barcelona büntetéséről, de nem is értem, miért kérdeznek most erről. Nem akarok erről beszélni. Annyi biztos, hogy nyáron elhagyom a Borussiát” – nyilatkozta a német válogatott hálóőr a Kolner Expressnek.

Gerd vom Bruch, a kapus menedzsere leszögezte, nem tart attól, hogy ne lenne hol védenie jövőre védencének, ám arról ő sem tudott részleteket elárulni, vajon a Barcelona lesz-e az új klubja.

“Abban biztosak lehetnek, hogy Ter Stegen nem lesz munkanélküli. Nem vagyok ügyvéd, de a kérdés szerintem az, hogy a már megszületett megállapodásokra is érvényes-e a tiltás vagy sem. Marcnak jelenleg szerződése van a Borussiával, de elképzelhetetlennek tartom, hogy továbbra is ott akarna maradni” – mondta a kapus menedzsere.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik