Nemzetközi foci

Ibra: ez az utolsó dobásom

A svéd támadó ezúttal félre tette az egóját és csupa szépet mondott a Chelsea-ről, no meg Mourinhóról.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Könnyen lehet, hogy az idei az utolsó komoly esélye Zlatan Ibrahimovicnak arra, hogy Bajnokok Ligáját nyerjen. A 32 esztendős svéd klasszis ezzel maga is tisztában van, ugyanakkor tudja, már a Chelsea legyőzése is komoly kihívás lehet a párizsiak számára.

“Azt hiszem, a legjobb lehetőségem, hogy Bajnokok Ligáját nyerjek, az a PSG. Ez lehet az utolsó szerződésem Európában” – nyilatkozta a Chelsea elleni BL-negyeddöntő felvezetéseként Ibra.

“Itt vagyunk a legjobb nyolc között és egy nagyon jó csapat ellen készülünk ismét. Nincs semmi vesztenivalónk, míg mi egészen újak vagyunk ebben a küzdelemben, addig a Chelsea-nek van jó tíz év tapasztalata.”

“Megnyerték az Európaligát, megnyerték a Bajnokok Ligáját és tényleg nagyon jó csapatuk van idén is. A Chelsea egy nagyszerű klub. Izgalmas lesz a meccs, de azt gondolom, a Chelsea inkább esélyes, mint mi” – fűzte tovább gondolatmenetét a svéd.

“Mindenki különleges a maga módján. Mourinho mindent megnyert leszámítva a világbajnokságot és az Európa-bajnokságot. Jól ismerem őt, mint edző és remek embernek tartom. Dolgoztunk korábban együtt és mindig jól kijöttünk” – mesélte az Internazionalénál a portugállal közösen eltöltött idejéről Zlatan Ibrahimovic.

Olvasói sztorik