Nemzetközi foci bajnokok ligája

Courtois: Egy szinten vagyunk a Barcával

Az Atlético kapusa kevés gólra számít a Nou Campban.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Történelmi találkozó játszik ma este a Nou Campban az FC Barcelona és az Atlético Madrid, a két spanyol együttes ugyanis még egyszer sem került szembe egymással a Bajnokok Ligájában.

Az összecsapás előtt nehéz lenne az esélyekről beszélni, hiszen az Atléti remek formát mutat, egy ponttal ugyan, de vezeti a spanyol bajnokságot a Barcelona előtt, ráadásul Európában rendre jól szerepel hazai riválisaival szemben. Erről részletesebben itt olvashattok!

“Az idei szezonban bizonyítottuk, hogy egy szinten állunk a Barcelonával. Mindig szoros meccseket játszottunk, kevés góllal. Újabb kemény mérkőzés következik, de készen állunk rá” – mondta a Marcának Thivaut Courtois, a vendégek kapusa.

“Szeretnénk nyerni, de egy döntetlen, vagy épp még egy 2-1-es vereség is jó eredmény lehetne a számunkra. Olyan eredmény kell, ami elég a reményeink életben tartásához. De természetesen egy idegenbeli győzelemnél nincs jobb forgatókönyv.”

“A Barcelona biztos támadó szellemben lép majd pályára, mert tudják, a visszavágóban nem bízhatnak. Nagyon erősek vagyunk a Vicente Calderonban, így az első meccsen jól kell védekeznünk és lehetőség szerint a kontrákból gólt szerezni” – tette hozzá a belga hálóőr.

Melyik csapat jut a legjobb négy közé a BL-ben?

Barcelona: 12
Atlético Madrid: 8

A visszavágóra április 9-én kerül sor Madridban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik