Nemzetközi foci

Az Everton menedzsere váltja Martinót?

Roberto Martinezt nevezhetik ki a Barcelona kispadjára, ha az argentin tréner távozik.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Daily Mail információi szerint Roberto Martinez, az Everton spanyol menedzsere válthatja az idény végén Tata Martinót az FC Barcelona kispadján.

Az argentin vezetőedző esetleges távozásáról hosszú ideje pletykálnak, igaz a Real Madrid ellen 3-2-re megnyert klasszikust követően valamelyest csendesedtek a vele kapcsolatos kritikák.

Martinez az idei szezont megelőzően vette át az Everton irányítását, amely jelenleg az ötödik helyen áll a Premier League-ben. Korábban a Swansea City és a Wigan Athletic menedzsere volt. Utóbbival 2013-ban megnyerte az FA-kupát, igaz az angol élvonalból kiesett.

“Kitűnő szakember, aki szerintem remekül megállná a helyét a Barcelona kispadján is. Ugyanakkor Tata Martinónak még van egy éve a szerződéséből, szóval meglátjuk, mi lesz” – nyilatkozta Gerard Deulofeu, Barca Evertonnak kölcsönadott szélsője.

Martino a hírek szerint az argentin válogatott szövetségi kapitánya lehet a világbajnokságot követően.

Érdekesség, hogy korábban a másik liverpooli PL-klub, a Liverpool menedzserét, Brendan Rodgerst is szóba hozták a Barca kispadjával, a szakvezető azonban kijelentette, esze ágában sincs elhagyni a Mersey-partiakat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik