Nemzetközi foci

Mourinho csatárt akar

A portugál menedzser nyáron új támadót igazol.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Nem a remeklő csatárokról szól idén a Chelsea szezonja. Demba Ba, Fernando Torres és Samuel Eto’o hármasa csupán 15 gólt szerzett összesen a Premier League eddigi játéknapjain, ezzel pedig jócskán elmaradnak a várakozástól.

A Crystal Palace ellen 1-0-ra elbukott találkozót követően José Mourinho is hangot adott csalódottságának a támadók teljesítménye kapcsán és kijelentette, nyáron új csatárt fog igazolni.

“Azt hiszem, az mindenki számára világos, hogy egy új csatár kell nekünk jövőre” – mondta a médiának Mourinho. “Világos az is, hogy a játékosainknak fejlődnie kell.”

“Nem akarom és nem is tudom elérni, hogy Ivanovic, Cahill vagy Terry még jobb legyen. Nekik már nem kell hova fejlődniük, de a többi játékosomnak nagyon is lenne hova!” – tette hozzá a menedzser.

“Úgy érzem, lépésről lépésre haladunk, de sajnos nem elég jól ahhoz, hogy bajnokok lehessünk” – kesergett a “Különleges”.

Mourinho korábban a goal.com-nak elárulta, örömmel látná csapatában az Atlético Madrid gólfelelősét, Diego Costát, aki vélhetően megoldást jelentene a Chelsea jelenlegi gondjaira.

Olvasói sztorik