Nemzetközi foci

Rodgers: Suárez kiváló játékos

A Liverpool szakvezetője szerint az uruguay-i klasszis van olyan jó, mint Ronaldo vagy Messi.

Brendan Rodgers szerint Suárez piaci értéke nem kevesebb mint 100 millió font. A dél-amerikai sztár kiváló szezont fut, jelenleg vezeti az Aranycipőért küzdők listáját, és az angol bajnokságban is a favoritok közt van a csapata.
„Suárez ér annyit, mint Ronaldo vagy Messi. A portugál, illetve az argentin klasszis 5-6 éve ugyanazon a fantasztikus szinten futballozik. Luis is ezen az úton jár, sokkal érettebb játékossá vált az utóbbi időkhöz képest. Világklasszis tehetség, és még ennél is többre lesz képes, amit az idő igazol majd.” – nyilatkozta az északír szakember a Daily Mail-nek.
Az uruguay-i csatár tavaly nyáron közel járt a távozáshoz, mivel trófeákra és Bajnokok Ligája-szereplésre vágyott. Az szinte biztos, hogy jövőre újra Európa legrangosabb kupasorozatában fog szerepelni a Pool, és az sem kizárt, hogy már idén trófeának örülhetnek a vörösök.
Suárez 2011 januárja óta a Liverpool játékosa. A bajnokságban eddig 104 alkalommal szerepelt, összesen pedig 67 gólt szerzett, 42 gólpassz mellett. Idei szezonja páratlan, hiszen már most 49 ponttal áll a kanadai táblázaton. Talán a kontinens legjobb formájában lévő játékosa jelenleg.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik