Nemzetközi foci

Mégse ért véget Valdés barcelonai karrierje?

A 32 éves kapus számításait keresztülhúzhatja a sérülése, a Barca viszont így is marasztalja.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Spanyol lapértesülések szerint komoly fordulatot jelenthet Victor Valdés és a Barcelona kapcsolatában a spanyol kapus szerda esti sérülése. Amint arról beszámoltunk a 32 esztendős hálóőr keresztszalag-szakadást szenvedett a Celta Vigo ellen, így legalább fél évre kidőlt.

Akik Valdés búcsújára várnak – összeállítás a barcelonai kapusreménységekről!
Eddig bizonyosnak tűnt, hogy az idény végén távozik a csapattól, mivel szerződése lejár és már több mint egy éve kijelentette, nem kívánja meghosszabbítani azt. A katalán ARA c. lap viszont arról számol be, a sérülés keresztülhúzhatja Valdés korábbi terveit, ugyanis meglehet, nagynevű kérői, mint a Manchester City vagy épp az AS Monaco, nem vállal kockázatot a leigazolásával.

Ezt próbálja kihasználni a katalán klub vezetősége, amely a hírek szerint már fel is vette a kapcsolatot Valdés ügynökével, hogy egy esetleges egyéves hosszabbításról tárgyaljanak, ha már ilyen pechesen alakult számára a szerda.

Hogy az üzletből mi lesz, egyelőre nem tudni. Tata Martino kijelentette, nyárig nem dönt Valdés-kérdésben és nem jelentenek be új igazolást a 32 éves labdarúgó helyére.

Akik Valdés búcsújára várnak – összeállítás a barcelonai kapusreménységekről!

Olvasói sztorik